Komarnici

Rolo komarnici

Rolo_komaricaRolo komarice za prozore i balkonska vrata su povoljan, jednostavan i pouzdan proizvod koji se u bilo kojem trenutku može ugraditi na svaki otvor po vašoj želji. Kod ugradnje ove komarice moguće je naručiti mreže do visine od 1,70 m za prozore i 2,40 m za balkonska vrata.

Dostupne boje profila ili okvira komarice su: bijela, crna, smeđa, silver 9006 i zelena 6005. Ostale boje izrađuju se po narudžbi temeljem RAL karte.

Komarice su isplativa investicija. Pružaju vrhunsku zaštitu od insekata, osobito komaraca u  ljetnom razdoblju. Komarice vaš dom štite i od ulaska peludi i prašine kroz prozor što olakšava život ljudi s alergijama.

Rolo integrirane komarice 

Rolo_integrirana_komaricaIntegrirana znači da je ova komarica već predviđena u kutiji za rolete i samim tim integrirana u kutiju. Osnovna prednost integrirane komarice vidi se u tome što ovako ugrađena komarica ne zauzima dodatni prostor, naime njena vodilica se nalazi već uključena uz vodilicu rolete tako da je neprimjetna. Sama komarica se nalazi u kutiji rolete i ne zahtijeva nikakvo održavanje. Idealno kod integrirane komarice je što ukoliko odaberete kutiju s mogućnošću ugradnje integrirane komarice, komaricu možete ugraditi naknadno.

Takav primjer je kod kutija s integriranom komaricom gdje komaricu možete ugraditi godinama nakon ugradnje rolete bez ikakvih problema i bez dodatnih troškova na ugradnju originalne kutije za roletu. Ovisno koji ste sistem kutije koristili za komaricu je potrebno predvidjeti korištenje univerzalne vodilice za komaricu, dok je kod nekih sistema vodilica već spremna za korištenje.

Horizontalna komarica Plisse

Horizontalna_komaricaHorizontalna komarica  PLISSE je novost na našem tržištu. Sastavljena je od specijalne memorijske mreže koja se ne može zgužvati i uvijek se vraća u prvobitni oblik. Ovaj tip komarice se radi po specijalnoj narudžbi, pa je vrijeme isporuke minimalno dva tjedna, ali isplati se čekati. Ovo je idealan proizvod za balkonska vrata i otvore s velikom frekvencijom prolazaka. Ovaj proizvod je osjetno skuplji od ostalih tipova komarica.

Fiksna komarica

Fiksna komarica Fiksna komarica omogućuje jednostavno postavljanje zaštitne mreže na otvore koje želite trajno zaštititi od ulaska insekata. Cjenovno je najpovoljnija i nudi mogućnost jednostavne ugradnje. Omogućuje postavljanje pričvršćivanjem komarice na štok prozora ili vrata.

Američki komarnici za vrata

Američka komarica Američka vrata imaju jednak sistem otvaranja kao i vrata, zato su posebno pogodni za prolaze. Poseban magnetni sistem se brine da komarnik ostane zatvoren i prilikom vjetra. Otvorena vrata na balkonu ili terasi je veliki otvor kroz koji mogu ući razni insekti. Taj problem možete riješiti s "američkim" komarnikom.