ALU prozori

Prozor_1Prozori se najčešće kupuju jednom u životu.  Stoga je pri njihovom izboru važnije staviti kvalitetu  samog proizvoda ispred najniže cijene. Schüco aluminijski prozori  točno su ono što trebate – dugotrajnost i visoka kvaliteta.
Nova generacija prozora SCHÜCO AWS ima slijedeće osnovne karakteristike:

Energija

1Visoka toplinska izolacija: Nekada najveći nedostatak, loša toplinska izolacija aluminijske stolarije od sada je prošlost. Nova generacija Schüco AWS prozorskih sistema s mnogobrojnim  tehnološkim inovacijama postiže izvrsna izolacijska svojstva. Tako npr. serija SCHÜCO  AWS 75.SI ima koeficijent prolaska topline kroz profil Uf=1,3W/m2K što se može mjeriti sa PVC 5-komornim profilima te je prikladan za ugradnju u niskoenergetske objekte

Udobnost

Mala građevinska dubina profila koja arhitektima i projektantima fasada pruža nebrojene mogućnosti ;

Prozor_2Mala širina vidljivog dijela profila  čini udio staklene površine većim što povećava osvijetljenost u prostorijama te objektu daje otmjeniji izgled.
Ergonomski oblikovane ručice i kvake dio su originalnog SCHÜCO okova za koje je SCHÜCO 2006. godine primio iF-Award, nagradu industrijskog foruma u Hannoveru.
Mogućnost ugradnje skrivenog INOX okova  SCHÜCO AVANTEC  koji je u potpunosti integriran u konstrukciju krila i štoka tako da nema vizualnog prekida ravnih linija profila.

Optimirani sistemi brtvljenja u profilima prozora omogućavaju visoku termo i zvučnu izolaciju.U našem proizvodnom programu imamo i visokokvalitetne aluminijske prozore standardnih serija NEW TEC s prekinutim termo mostom, a po prihvatljivim cijenama.